Vakkundige aannemers

Aannemerswerk voor de laagste prijs

Als je aan een aannemer denkt, denk je vaak ook aan een bouwbedrijf. En dat is ook helemaal niet gek, zeker niet omdat deze twee bijna altijd samen gaan.
Een aannemer is meestal werkzaam binnen het bouwbedrijf en staat bijna altijd aan het hoofd van een bouwproject.

Ons Bouwbedrijf

Ons bouwbedrijf verzorgt bouwprojecten voor wonen, bedrijven, scholen en utiliteitsbouw. Wij zijn ook gespecialiseerd in renovatie en restauratie werkzaamheden.

Wij realiseren volledige bouwprojecten, waar wij ons bezig houden met het ontwerp, met de advisering en met de uitvoering tot aflevering van uw project. Alle werknemers binnen ons bedrijf zijn gediplomeerd, hebben een ruime ervaring en kunnen u een goed advies geven met een service op maat. Al onze opgeleverde projecten zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast bieden wij u een lage prijs, dit kunnen wij doen doordat wij onze materialen op een slimme en duurzame manier inkopen. Doordat de werknemers nauwkeurig en efficiƫnt werken, wordt er tijd en materiaal bespaart. Dit zijn de belangrijkste redenen waardoor wij u een goede lage prijs kunnen bieden.

Op alle projecten die wij realiseren, loopt een aannemer. De aannemer coƶrdineert het bouwproject en heeft alle verantwoordelijkheid over het bouwproject. Tevens is de aannemer voor u het aanspreekpunt als u vragen heeft omtrent de bouw.

Bent u van plan om te gaan verbouwen en wilt u toch een aannemer in de hand nemen voorzien van een erkend bouwbedrijf? Vraag bij ons een vrijblijvende offerte aan en laat u verrassen door onze expertise, kennis, kwaliteit en lage prijzen.

* Wij zijn werkzaam in de provincies Oost en West Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Brabant en Vlaams Brabant. Vraag snel een offerte aan en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.